Intro:

icon-startups

Vandaag kijken startups op tegen een haast onoverzichtelijke wirwar van regels, verplichtingen, administratieve beslommeringen, enz. Maar wat ze echt willen is hun project, waar ze rotsvast in geloven, uitbouwen tot een succesverhaal.

De juiste opleiding en het juiste diploma volstaan al lang niet meer. Vandaag moet je als starter 4 grote stappen nemen: willen, kunnen, durven en doen

En vooral het “durven” schrikt veel would-be startups af om de stap te zetten naar het “doen”.

 

Waarom kiezen voor AB?

Het AB kan zijn rol als incubator voor startende ondernemers maximaal invullen dank zij een unieke formule. Een perfecte werkplek, professionele omkadering, betrouwbare partners, een ervaren Advies Team, opleidingsmogelijkheden en durfkapitaal zijn troeven die je als starter een voorsprong geven en die je boosten om je onderneming in de juiste richting te sturen.

Wat kan AB voor u doen?


 • Werkplek in AB Coworking

  Je kunt terecht in de AB coworking space met je onderneming en je geniet van alle voordelen die daaraan verbonden zijn.


 • Ondersteuning door partners

  Diverse bedrijven met ruime ervaring en kennis binnen hun terrein staan klaar om het juiste advies te geven en te begeleiden.


 • Ondersteuning door het Advies Team

  Het netwerk, de kennis en de ervaring van het Advies Team liggen binnen handbereik. Ze zijn er voor jou en vragen niets liever dan dat je op hen beroep doet.


 • Mogelijkheid tot deelname aan events georganiseerd door AB

  Voor diverse infosessies opleidingen, workshops, enz. die door het AB georganiseerd worden, staan de deuren altijd voor je open. Zo krijg je de mogelijkheid om je kennis continue bij te schaven.


 • Ondersteuning door durfkapitaal

  Eenmaal de initiële startfase van je onderneming achter de rug is en je klaar bent om een stap verder te zetten of om naar de markt te gaan, zul je meer middelen (geld) nodig hebben. Het AB kan je hierbij helpen, zowel bij de traditionele financiële instellingen maar ook met een durfkapitaalfonds. Als je dossier goedgekeurd wordt, kun je rekenen op de nodige steun om je project verder uit te bouwen. In deze fase evolueert het AB van incubator naar accelerator.

Zenito Starters

Informatie aanvraag

Contacteer ons of gebruik het contactformulier hiernaast:

 

Aalters Bedrijvencentrum BVBA

Brugstraat 147

9880 Aalter

 

Tel: 09/374 04 06

Fax: 09/375 35 00

info@aaltersbedrijvencentrum.be

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Trusted partners