Zenito

Elke ondernemer of vrije beroeper, maar vooral ook iedereen die een zaak of praktijk wil starten, kan terecht bij Zenito. Onze dienstengroep adviseert ondernemers en vrije beroepers in alle fases van het zakenleven. Van vóór de start tot na je pensioen kun je rekenen op de persoonlijke en deskundige dienstverlening van Zenito.  

Everest

Everest is het advocatenkantoor voor ondernemingen. Wij huisvesten een groep hooggespecialiseerde advocaten in diverse rechtsdomeinen waar u als onderneming dagelijks mee te maken krijgt. Onze juridische dienstverlening is gericht op de elementen waar het voor u als onderneming werkelijk om gaat: hoogkwalitatief, prijsbewust, gespecialiseerd, zowel regionaal als internationaal gefocust, volledig in het teken van uw…

Cobofisk

Cobofisk is een vooruitstrevend en digitaliserend boekhoudkantoor die de klant centraal stelt en die kijkt naar de toekomst van de ondernemer, met een persoonlijk contactpersoon. Diepgaande financiële analyses, begeleiding op organisatorisch vlak, raadgever in uw relaties met banken, notarissen, … Cobofisk … meer dan boekhouding … om samen te werken aan UW toekomst!

16.9

16|9 is een productiehuis met eigen opnamestudio voor bedrijfsfilms, videoreportages van events, productfilms, instructiefilms. Op een gedreven en creatieve wijze vertalen wij uw verhaal in beeld en geluid. Wij begeleiden u van A tot Z tijdens de productie.

Word één van onze Trusted Partners.

Is de visie : THE FUTURE IS TOGETHER ook de jouwe? Wil je met je bedrijf deel uitmaken van onze partners, een groep enthousiaste ondernemers die een meerwaarde willen bieden aan de organisatie van het AB? Ben je overtuigd dat het delen van je ervaring, know how, inzet en contacten een belangrijke bijdrage kan zijn voor de verschillende ondernemers die binnen het AB verhaal actief zijn?

Neem dan contact met ons op en we kijken samen welke rol je kan spelen binnenin de dynamiek van het AB.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht